Carpath Enduro 2016, 24-26 iunie, Predeal

7Renumitul concurs Carpath Enduro se va organiza in 2016 la Predeal, intre 24 – 26 iunie si va fi in acelasi timp Etapa din Campionatul European de Enduro Extrem, Etapa a Campionatului National de Hard Enduro si Cupa Open (deschisa si acelor participanti care nu puncteaza in niciunul din campionate).

Predealul este orasul situat la cea mai mare altitudine si una dintre cele mai frumoase si indragite statiuni montane din Romania. Orasul este situat intre muntii : Postavarul, Piatra Mare si Bucegi. Astfel este o locatie perfecta pentru iubitorii de  hard enduro. Acest va fi tabara de baza din inima muntilor, plecarea si intoarcerea din trasee facandu-se  fara a merge pe drumuri de legatura asfaltate.

4Cursa se adreseaza, in functie de nivel, mai multor clase: profi, experti, hobby, veterani si fete. Pentru fiecare clasa participarea este individuala, iar traseele sunt diferite. Clasa hobby va avea cel mai usor traseu, expertii mai sustinut, mai tehnic si mai lung, iar profi cel mai greu traseu din concurs. In fiecare zi de concurs traseele vor fi diferite.

In prima zi va avea loc prologul – va fi un traseu in cea mai mare parte natural, dar si cu obstacole amenajate. Traseele din ziua 1 si 2 vor fi intr-o zona montana deosebit de frumoasa. Lungimea aproximativa a traseelor este de 70-90 de km (in functie de clasa), atingand cel mai inalt punct in muntii Piatra Mare (1800 m) si oferind tot timpul un peisaj variat: padure, rauri, poteci rapide “single trails”, tziki-tzaki pana la creste cu un superb peisaj alpin.

Toate traseele sunt marcate foarte bine pentru a fi usor de parcurs.

6Suntem siguri ca veti gasi Carpath Enduro ca fiind un concurs la cel putin acelasi standard ca HEPN, chiar mai sus, tinand cont ca apreciem aceasta noua locatie ca fiind mai frumoasa si mai spectaculoasa pentru hard enduro.

Pentru a va inscrie si pentru a afla mai multe informatii despre eveniment accesati site-ul competitiei: www.carpath-enduro.ro  sau pagina de Facebook a organizatorului: Zen World Extreme