CE BMU Supermoto Et.04 & CE J/S3 & Et.10 Viteza BMU – Plevna, Bulgaria 30.09-01.10.2017

IMG_6086Campionatul European de Supermoto Juniori/S3, impreuna cu CE BMU de Supermoto Etapa IV si Etapa a X-a din CE BMU Viteza se desfasoara in acest sfarsit de saptamana la Plevna, in Bulgaria. Evenimentul organizat de Federatia Bulgara de Motociclism se va desfasura intre 30 septembrie si 1 octombrie 2017 pe circuitul de supermoto Dolna Mitropolia.

Daria Ganescu si Patrick Pascota ataca podiumul european de Supermoto de pe locurile patru, respectiv cinci al clasamentului european de juniori dupa trei etape. Clasamentul European de Supermoto Juniori inainte de aceasta etapa este disponibil aici.

IMG_0413Campionatul European BMU de Viteza a ajuns la etapa a X-a. Participa din partea României liderul autoritar al clasamentului european, Robert Muresan, care concureaza la clasa Superbike. Acesta are cu trei etape inainte de  finalul campionatului 38 de puncte in fata bulgarului Dimitar Mitov si 40 in fata lui Catalin Cazacu. La clasa Supersport Ionel Pascota pleaca de pe locul doi in clasamentul general BMU la zi.

Regulamentul Particular al CE Supermoto Juniori/S3 este disponibil aici.

Regulamentul Particular al CB Supermoto Et.04 este disponibil aici.

Regulamentul Particular al CB Viteza Et.10 este disponibil aici.

Programul de desfasurare ale evenimentelor din Pleven 30.09-01.10.2017 este disponibil aici.

Mult succes sportivilor nostri!