Congresul MACEC 2014

Braila in weekendul care a trecut a fost gazda Congresului MACEC. Romania prin FRM este membra a Asociatiei de Motociclism din Europa Centrala alaturi de Polonia, Slovacia, Ucraina, Belarus, Lituania si Moldova. In competitiile organizate sub egida MACEC mai participa ocazional Cehia si Ungaria. La congresul condus de presedintele Andrzej Grodzki au fost prezenti presedintii si secretarii generali ai federatiilor de motociclism din tarile membre.

In cadrul congresului s-a stabilit calendarul competitional pentru toate ramurile organizate de MACEC, speedway, motocross, enduro, cross country si trial din sezonul 2014.

Romania pana in prezent a participat doar in competitiile de speedway. Din 2014 FRM va organiza o etapa de motocross si una de TT in cadrul competitiilor asociatiei. O alta noutate pentru noi este faptul ca in 2014 una din etapele CNIR de Hard Enduro va fi desemnata ca etapa pilot in vederea infiintarii in 2015 a unei Cupe MACEC la aceasta ramura.

Congresul a avut ca parteneri in organizare: Primaria Municipiului Braila, Federatia Romana de Motociclism, Nita Nicu vicepresedinte FRM, Consiliul Judetean Braila, Directia pentru Sport si Tineret Braila si CSM Braila. Vezi galerie foto —> http://www.frm.ro/foto/?album=2&gallery=26