Cronica Campionatului Mondial de Speedway U21 – Cracovia 25-26.05.2019

C43A3275Campionatul Mondial de Speedway a avut programata cea de a III-a serie de calificari ale clasei U21. Competitia a avut loc intre 25 si 26 mai 2019 in Polonia, la Cracovia.

Sportivul Andrei Popa de la clubul CSTA Bucuresti a reprezentat România la această competiție la finalul căreia a reușit obținerea unui punct.

Din păcate locul obținut în final (15), nu îi permite acestuia calificarea în Campionatul Mondial.

andrei popaAndrei Popa (https://www.facebook.com/AndreiPopa162): Deși, calificările pentru mine au fost niste momente excepționale, aceaste clipe s-au terminat odată cu sfârșitul cursei, însă nu s-au terminat și sentimentele pe care le-am simțit si pe care încă le simt vis-a-vis de asta . Am dat de sportivi bine dotați, care au o experiența in spate, sportivi care știu ce este acela “Speedway” dar in același timp, sportivi care nu sunt imposibil de înfrânt.

Chiar dacă s-a observat lipsa de antrenament și lipsa curselor, pe care normal ca nu mi le doresc in viața mea sportiva, dar uite ca uneori își mai fac apariția pentru ca nimic nu poate fi perfect, am reușit sa fac un punct. Un punct care pentru unii nu valorează nimic, un punct care pentru unii este un motiv de amuzament. Pentru mine acest punct înseamnă munca, efort depus și ce am putut la acel moment, făcându-și apariția și incidentele medicale care au fost destul de capabile încât sa imi puna bete-n roate, ceea ce m-a costat încă un punct.

adrei popa 2O experiența minunata, o experiența pe care nu am mai trait-o, niste sentimente care m-au pătruns si care vor rămâne in sufletul meu multă vreme de acum încolo. 
Le multumesc tuturor celor care ma susțin, celor care și-au luat din timpul lor și mi-au urat succes, de asemenea le multumesc și celor care in secret nu ma susțin și nu ma vor susține, deoarece, de obicei pe mine opiniile negative ma fac mai puternic iar dacă voi cădea vreodată ma voi ridica de zece ori mai puternic și bine pregătit.
Sunt mândru de mine și mereu voi fi, indiferent de rezultatul obținut deoarece, ținta mea e sa evoluez pe zi ce trece iar acest lucru se îndeplinește, reușind sa obțin in doar cinci ani de zile o performanța mulțumitoare pentru mine și mai puțin mulțumitoare pentru alții.
rezultate speedway u21 cracoviaNimic nu ma va opri sa fac ceva mai bun la anul, știind acum mai bine despre ce este vorba iar fiecare picătura de transpirație care va curge pe fruntea mea va fi datorită muncii pe care o voi face doar pentru ceea ce imi doresc sa realizez in acest domeniu. Toate se pot realiza cu ambiție, munca și voința. Iar acest principiu ma va ajuta sa ajung mereu acolo unde imi doresc.

Felicitări pentru parcursul tău sportiv Andrei și mult succes în competițiile viitoare!