Cronica CE BMU Hard Enduro Et.II – Serbia 15-17.06.2018

597 sdgdLa sfarsitul saptamanii trecute, in Serbia a avut loc cea de a II-a etapa din Campionatul European BMU de Hard Enduro. Intre 15 si 17 iunie 2018, pe o vreme foarte capricioasa a avut loc la Tara etapa balcanica de Hard Enduro care precede etapa românească de la Ditrău.

Au luat startul clasele: Expert, Light, Veterani si Fete.

La finalul acestei competiții la care au participat și sportivi români, Alexandru Dumitrescu de la clubul Dementor Racing Codlea ne-a declarat:

„Xross Challenge - O cursa extraordinara, extrem de grea, o zona cum nu am mai intalnit pana acum. Vremea a fost extrema, a plouat in fiecare zi fara oprire, astfel traseul devenind infernal de greu. Am reusit sa termin acest concurs pe locul 6 la general dupa mai bine de 180 de km ! Sunt multumit de rezultat, chiar daca se putea mai bine, dar fiind la prima participare am intampinat mai multe probleme pe care cu siguranta le voi remedia la urmatoarea editie. Va multumesc pentru sustinere !!! #neverbackdown”

Clasamentul general al Campionatului European de Extrem Enduro dupa 2 etape este disponibil aici.

Cea de a III-a etapă din Campionatul European de Hard Enduro va avea loc între 22 si 24 iunie 2018 la Ditrău, în județul Harghita. Ditrocks este la prima sa ediție, clubul organizator fiind Ditriders Ditrău.

Vă așteptăm!