Cronica CNIR Interational Dirt Track 2020 – Stadionul Municipal din Braila 07-08 Noiembrie

IMG_0902La sfarsitul saptamanii trecute au avut loc pe Stadionul Municipal din Braila cele patru etape din Campionatul National de Dirt Track al României 2020. Din cauza pandemiei aceste etape au fost amanate de cateva ori pana acum, astfel incat a fost decisa organizarea tuturor celor 4 etape intr-un singur weekend. Sambata 7 noiembrie clubul CSM Braila a organizat primele C43A1082doua etape, iar duminica, clubul CSTA Bucuresti a organizat ultimele doua etape.

In ambele zile au concurat doar seniorii. Prezenta spectatorilor nu a fost permisa astfel incat concursul s-a desfasurat cu portile stadionului municipal inchise.

Campion Internațional de Dirt Track 2020 este bulgarul Milen Manev, care a concurat pentru clubul CSM Brăila si a adunat 21 de puncte la finalul celor 4 etape.

C43A0393Campion Național de Dirt Track în 2020 este Andrei Popa. La finalul celor 4 etape acesta era la egalitate de puncte cu Marian Gheorghe. A fost astfel decisa organizarea unei manse de baraj intre cei doi sportivi ai clubului CSTA Bucuresti. Manșa a fost câștigată de Andrei, care se impune în clasamentul național cu 20 de puncte. Locul III national revine lui Erick Daniel Gheorghe (CSTA Bucuresti).

Clasamentul General final al Campionatului de Dirt Track 2020 poate fi consultat aici.