Cupa MACEC – Dirt Track – Stadionul Municipal Braila 21.10.2023

afis 2 micClubul Sportiv Municipal Braila organizeaza dupa o pauza de patru ani o noua etapa a Cupei MACEC la Dirt Track. Etapa din România se va desfasura sambata, 21 octombrie pe stadionul municipal din Braila începând cu ora 14:00.

Imagine WhatsApp 2023-10-18 la 14.30.40_7a5eecfbVa exista o singură clasă a Seniorilor. Sunt înscriși pana in acest moment 16 sportivi (urmeaza sa fie definitivata si lista rezerverlor), din România, Cehia, Norvegia, Bulgaria, Slovacia, Ungaria, Ucraina si Polonia. Cupa MACEC a mai avut programată o etapă săptămâna trecută la Pardubice (Cehia), etapă care a fost câștigată de polonezul Sebastian Szostak, urmat de cehul Jan Macek și ucraineanul Stanislav Mělničuk. România a fost reprezentată la Pardubice de brăileanul Andrei Popa (CSTA București).

Invitam iubitorii acestui frumos și spectaculos sport să vină în număr cât mai mare pentru cel mai important eveniment sportiv al anului.

afis 2Ultima ediție a Cupei Macec care s-a disputat în România a avut loc tot la Brăila în octombrie 2019 în organizarea Clubului Sportiv Municipal. Au luat atunci startul de la cluburile CSM Braila si CSTA Bucuresti următorii sportivi: Adrian Gheorghe, Andrei Popa, Marian Gheorghe și Ștefan Popa, alături de cele două rezerve Popa Fănel și Florin Barabașu.

MACEC – Motorcycle Association of  Central European Countries.