Cronica CR Hard Enduro Bucovina – Sadova 10-11.08.2019

C43A7672 aaa 01Campionatul Regional de Hard Enduro al zonei de Nord a avut programata saptamana trecuta cea de a VI-a editite a Hard Enduro Bucovina. Concursul a fost organizat de clubul Hard Enduro Maramures si s-a desfasurat la Sadova, intre 10 si 11 august 2019.

Au concurat clasele: A; B;C; Veterani si Fete.

Secretariatul general al competitiei a fost langa Lacul Iezer din comuna Sadova. Din doua puncte de vedere am avut astfel o C43A7180 aaa 564competitie de neuitat in Bucovina. In primul rand peisajul si in al doilea existenta unor zone in care lipsea cu desavarsire internetul si telefonia mobila, astfel incat motociclistii si spectatorii au interactionat si socializat ca pe vremuri pentru aproape doua zile.

C43A6888 aaa 523Prologul a fost unul inedit, cu un traseu tehnic si intortocheat prin padure, traseu care a facut posibila prezenta unui mare numar de spectatori. La clasa PRO intre primele doua locuri diferenta a fost de doar 10 secunde intre Maciej Loboz (Polonia) si Rogojan Emanuel (Master Bike Cluj). Organizatorii au promis pentru cel mai bun timp al zilei o camera GoPro si aceasta a mers astfel in Polonia. Cel mai bun Expert a fost Lăscoiu Denis (Extrem Motors Oraștie). La Hobby cel mai bun timp apartine lui Seica Flaviu Sebastian (Master Bike Cluj). La Veterani se impune Stroisteanu Bart (Master Bike Cluj).

C43A9228 bbb logoZiua de off-road este dominata tot de Maciej Loboz dupa ce Rogojan Emanuel intampina dificultati intr-o zona mlastinoasa a traseului. Locul doi revine astfel lui Varga Zsolt Jr. (Go Racing Bucuresti), iar pe locul trei ajunge Szakacs Robert de la Master Bike Cluj. Furtuna Ciprian Codrut (Go Racing Bucuresti), se impune la Experti, iar Stroisteanu Bart la Veterani (Master Bike Cluj). Tot de la Master Bike Cluj este si castigatorul clasei Hobby: Costea Bogdan Florin.  Au luat startul cinci fete, cea mai buna fiind 9 Codrean Voinea Geanina de la Lion Racing Team Sebis.

Rezultatele complete ale CR Hard Enduro Bucovina 2019 sunt disponibile aici.

Fotografii de la concurs sunt disponibile aici.