Cronica CR Hard Enduro Poiana Rusca 30.08-01.09.2019

C43A5291Clubul Extrem Motors a organizat cea de a II-a editie a Hard Enduro Poiana Rusca, o etapa regionala organizata insa dupa toate rigorile Campionatului National. Pentru aceasta reusita merita mentionati sportivii deveniti acum organizatori: Ovidiu Lascus si Raul Patrau. Etapa a contat in Campionatul Regional al zonei de Vest si s-a desfasurat intre 30 august si 1 septembrie 2019 in zona Ciulpaz din judetul Hunedoara.

Au concurat clasele: Pro; Expert(si Veterani); Fete si Hobby.

116 C43A5161Secretariatul general al competitiei a fost la Pensiunea Casiana, intr-un peisaj superb unde sportivii au avut inclusiv acces gratuit la bazinele de inot. Au luat startul peste 100 de sportivi, fiind aici de remarcat sportivii polonezi, cehi și unguri care au tinut sa felicite organizatorii pentru un traseu perfect marcat.

Maciej Loboz din Polonia castiga la clasa PRO, urmat de Zsolt Varga (Go Racing Bucuresti), si Szakacs Robert (Master Bike Cluj). Locurile doi si trei au fost despartite in final de doar 8 secunde.

C43A4106Cehul Adam Kubarski se impune la Veterani. Clasa Expert este castigata de Siklodi Zalan (Enduro Club Bistrita), urmat de Kusnierz Marek si Lascoiu Denis (Extrem Motors Orastie).

Wisniewski Konrad termina primul la clasa Hobby, urmat de Moga Alexandru Adrian (Extrem Motors Orastie), si Seica Flaviu Sebastian (Master Bike Cluj).

Ambele fete care au luat startul au reusit sa incheie cursa. Prima a sosit poloneza Joanna Paluch urmata de Biru Hana (Dirt Riders Baia Mare).

Rezultatele complete ale CR HE Poiana Rusca sunt disponibile aici.