Cronica Cupei EMF Extrem la Snowmobile – Stana de Vale 21-23.02.2019

C43A6884Clubul VIK Power din Arad alaturi de echipa EMF Extrem a organizat saptamana trecuta a VI-a editie a Cupei EMF Extrem la Snowmobile. Concursul a avut loc intre 21 si 23 februarie 2019 la Stana de Vale.

Au concurat clasele A (Profesionisti), si C (Hobby).

Prima zi de concurs a fost una dominata de ninsoare si un traseu care a pus la grea incercare clasa PRO. Ziua a II-a a fost geroasa, dar insorita si lipsita de vant. Opinia generala a fost ca editia din acest an a fost probabil cea mai reusita dintre toate. Au participat 42 de sportivi, inclusiv patru sportivi din Polonia. La finalul celor doua zile de concurs s-au impus urmatoarele echipaje:

C43A6958Clasa PRO
Loc I – Martin Freinademetz si Romeo Dunca (cluburile Hai la Miscare Sibiu si Vectra Zarnesti)
Loc II – Peleskaks Leszek si Perdeusz Bartolomiej (VIK Power Arad)
Loc III – Mitroiu Constantin si Gureanu Ion (FM Racing Alba Iulia)

Clasa AMATORI:
C43A6855Loc I – Matei Rosu si Claudiu Tavrea (Vectra Zarnesti)
Loc II – Alexandru Magda, Alexandru George Tudur si George Bonchis (VIK Power Arad si Lion Racing Team Sebis)
Loc III – Horatiu Sarbu si Man Claudiu (MRM Bucuresti)

La finalul ambelor zile de concurs, organizatorii au pregatit pentru sportivi si spectatori o zonă de socializare și petrecere a timpului liber. Sâmbătă, după premiere, seara a culminat cu un superb foc de artificii. Echipa EMF Extrem multumeste atat sponsorilor cat si participantilor pentru implicarea in acest eveniment.

C43A7139Sponsori: OMV Petrom, AutoSchunn, Ministerul Tineretului si Sportului, Huawei, Terarium, Crama Dealul Dorului, Trucks Cargo, Scandic, Auto Bara&Co, EuroNautica, ReWine, Marcu Company, Deme Macarale,Rontransmar si Izvorul Minunilor.

Rzultatele finale ale Cupei EMF Extrem 2019 sunt disponibile aici.

Fotografii de la acest eveniment sunt disponibile aici, iar filmări aici.

C43A7183Feclitări organizatorilor și sportivilor care în acest an au dovedit că și-au îmbunătățit prestația comparativ cu anii precedenți!

___________

 

Foto: Marius Dincă