Cronica Dirt Track – Campionatul National – Et.I si II – Braila 13-14.07.2019

C43A5731 dddCampionatul National de Dirt Track a debutat in acest sfarsit de saptamana cu primele sale doua etape. Cluburile CSM Braila si CSTA Bucuresti au organizat aceste doua etape intre 13 si 14 iulie 2019 pe Stadionul Municipal din Brăila. La buna desfasurare a competitiilor si-au dat concursul Consiliul Judetean si Primaria Municipiului Brăila.

Au alergat in ambele etape sportivii clasei Seniori.

C43A5585 dddFelicitam organizatorii pentru eforturile depuse pentru ca ambele etape sa se desfasoare in conditii optime in ciuda ploilor care s-au oprit cu doar o ora inainte de debutul etapei a II-a. Felicitam de asemenea publicul brăilean care a dovedit o reala pasiune pentru aceasta frumoasa disciplina. Spectatorii au venit sambata la traseu in numar foarte mare desi in acelasi timp Simona Halep se impunea in finala de tenis de la Wimbledon. Mai mult, acestia au fost prezenti si duminica desi plouase toata noaptea, iar prognoza meteo indica posibile furtuni.

C43A5177 zzzMarele castigator a fost Adrian Gheorghe de la CSTA București. Acesta s-a impus in prima etapa la mare lupta cu coechipierul sau Andrei Popa, acesta din urma fiind insa nevoit sa reduca mult ritmul de cursa dupa o accidentare. Locul trei in prima etapa a fost castigat de Mircea Agrișan (CSTA București).

Etapa a II-a care s-a desfasurat Duminica 14 iulie 2019 a fost castigata tot de Adrian Gheorghe, acesta fiind urmat de Comanescu Gabriel de la CSM Braila si de Popa Stefan tot de la CSM Braila.

Clasamentul General al CNIR Dirt Track dupa 2 etape este disponibil aici.

Urmatoarele doua etape vor avea loc tot la Braila la sfarsitul acestei saptamani, intre 20 si 21 iulie 2019.

Va asteptam!