Cronica Ditrocks Hard Enduro 22-24.06.2018 – CE BMU Et.III & CNIR Et IV

IMG_2495Clubul Ditriders Ditrau a organizat imprecabil aceasta prima editie a Ditrocks, etapa care a contat atat in campionatul national cat si in cel european BMU. Intre 22 si 24 iunie 2018 au avut astfel loc la Ditrau etapele IV din CNIR Hard Enduro si III din Campionatul European BMU de Extrem Enduro.

Au concurat clasele: A, B, C , Veterani si Fete.

Vremea a fost una dominata de ploaie, dar cu toate acestea traseul a fost foarte bine pregatit, iar atmosfera a fost una pe masura.

Castigatorul clasei A a fost David Cyprian (Cehia), urmat de Jozsa Norbert-Levente (Master Bike Cluj) si Kovacs Ervin Zsolt (Go Racing).

IMG_3260Primul Veteran a fost Zdenek Cyprian (Cehia), iar primul de la clasa B: Nicolae Daniel de la clubul Jitsu Zarnesti. Dumitru Marian Caciula (Master Bike Cluj), s-a impus la Clasa C, iar Goga Andreea (Go Racing),  a fost prima de la clasa Fetelor. Aceasta declara la finalul competitiei: „Despre organizare, locatie, traseu, marcaj, doar cuvinte de lauda! Felicitari Balazs si tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui concurs, vom reveni cu drag si la editiile urmatoare!”

Adaugam si noi felicitarile noastre acestei competitii neasteptat de bine organizate, dar mai ales organizate din punctul de vedere al unui sportiv.

Rezultatele complete ale CNIR Hard Enduro 2018 Et.IV sunt disponibile aici.

Ne revedem la ediția viioare!!!