Cronica EnduroPanorama 2019 – Ghelari 02-05 Mai – CNIR Hard Enduro Etapa II

C43A4306 yyyEditia XI a EnduroPanorama s-a incheiat si putem spune ca a fost un real succes. Etapa a II-a din Campionatul National de Hard Enduro a fost organizata de clubul Haita Deva la Ghelari intre 2 si 5 mai 2019.

Au concurat clasele: A, B, C si Veterani(pe traseu de B). Secretariatul General al competiției a fost ca in fiecare an la Pensiunea Panorama din Comuna Ghelari. Au concurat 375 de sportivi din toată Europa și nu numai. Am remarcat față de alți ani un număr mare de sportivi care au decis să concureze la clasa Profesionistilor (42).

Vremea a fost foarte bună în ciuda prognozelor meteo. Mai mult, traseul a fost în totalitate lipsit de praf datorită ploilor care au căzut înainte de începerea concursului.

C43A1579Marele câștigător a fost și în acest an David Cyprian (JD191 Gunnex Team – Cehia). În clasamentul general al clasei A (Pro), acesta a fost urmat de sportivul anului din România: Jozsa Norbert Levente (Master Bike Cluj). Norbi a mers foarte bine și s-a impus în trei din cele patru zile de concurs, diferența în favoarea cehului fiind făcută doar în prima zi de concurs. Locul trei la clasa profesioniștilor a fost câștigat de polonezul Maciej Loboz.

C43A6877 vvvLa clasa B (Expert), câștigători sunt:

1. Marek KUSNIERZ (Polonia)
2. Michal DORNAK (Cehia)
3. Dawid SZCZOTKA (Polonia)

La clasa C (Hobby), podiumul a fost următorul:

1. Konrad WISNIEWSKI
2. Jakub KlIMENT
3. Stefan SCHLAF

C43A7990 paul 2 vvvFotografii de la această etapă sunt disponibile aici și aici.

Rezultatele complete ale EnduroPanorama 2019 – CNIR Hard Enduro Etapa II sunt disponibile aici.