Cronica EnduroPanorama – CNIR Hard Enduro Et.III – 03-06.05.2018

C43A6433 cccCampionatul National Individual al Romaniei de Hard Enduro 2018  a avut programata saptamana trecuta  etapa a III-a. Moto-Clubul Haita Deva a organizat intre 3 si 6 mai 2018 editia aniversara a EnduroPanorama, editia cu numarul zece.

Din toate punctele de vedere putem spune ca această ediție a fost o reușită.  Am avut un numar foarte mare de sportivi înscriși, foarte multi veniti din strainatate, vreme excelenta, nu au existat incidente iar reactiile participantilor si localnicilor au fost pozitive. Au ajuns astfel  la Ghelari nu mai putin de 427 de sportivi din 20 de tari, inclusiv din Statele Unite ale Americii. Acestia, impreuna cu echipele lor, au ocupat in totalitate locurile de cazare pe o raza de 20 de km.

Spre bucuria noastra, editia aniversara a fost castigata de un român: Jozsa Norbert Levente de la Master Bike Cluj. Acesta s-a impus autoritar, cu mai bine de sase minute inaintea germanului Philipp Scholz. De la acelasi club a terminat pe locul cinci Emanuel Rogojan.

Ovidiu Lascus de la Extrem Motors se impune la clasa B in fata polonezului Tomasz Gagat.

C43A6216 cccLa clasa Veterani a ajuns primul sportivul ceh Zdenek Cyprian. Clasa C a fost castigata de polonezul Bartlomiej Klimek

Rezultatele complete ale EnduroPanorama 2018 sunt disponibile aici.

Galeria foto a evenimentului poate fi vizionata aici.

Reportaje TV sunt disponibile aici si aici.

Urmatoarea etapa din Calendarul Competitional CNIR Hard Enduro 208 este etapa de la Ditrau, organizata de Moto-Clubul Ditriders. Ditrocks va avea loc intre 22 si 24 iunie 2018.