Cronica Etapei a II-a nationale de Motocros – Valea lui Mihai 19.05.2018

22 kjflasdk xxxLa Valea lui Mihai a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute etapa a II-a de Motocros din Campionatul National Individual al României. Organizator a fost clubul Transbuldex.

Au luat startul pe o vreme ideala clasele: 50 aut.jun.III si jun.II; 65cc; 85cc; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatori MX1 si MX2; Veterani 1 si 2. Circuitul s-a prezentat într-o stare foarte bună mulțumită eforturilor organizatorilor.

La MX65  ambele victorii sunt ale lui Zoltan Ordog de la To Cross TCS Otopeni. La fel de autoritar se impune si la MX85 Eross Koppany de la Steaua Bucuresti.

La clasa Juniori 2 s-a impus Jigmond Liviu Jr. de la Moto Extrem Lugoj. La Juniori 3 a câștigat ambele manșe Csillag Vince Becze de la Steaua București. Horia Strejut de la Jitsu Zarnesti s-a impus la  Juniori MX2.

La clasele mari au castigat Adrian Răduță de la Top Cross TCS Otopeni (MX1) și Alexandru Grădinaru de la CSM București (MX2).

Clasele amatorilor au fost adjudecate de Marton Szilveszter de la Vectra (MX1) si Zsolt Okos de la Steaua Bucuresti (MX2). La Veterani1 a castigat ambele manse Zoltan Fazakas de la Steaua, iar la Veterani2 Mihaita Stoeanovici de la Smart Brasov.

Rezultatele complete ale CNIR Motocros Et II, Valea lui Mihai sunt disponibile aici.

Urmatoarea etapa nationala va a vea loc pe 2 iunie 2018 la Lugoj, organizator fiind clubul Moto Extrem Lugoj.