Cronica Etapei a III-a MX – Lugoj 2 iunie 2018

IMG-20180604-WA0001Sambata trecuta a avut loc la Lugoj  etapa a III-a nationala de Motocros pe circuitul Moto Extrem. Pe o vreme excelenta si cu un numar foarte mare de sportivi inscrisi, Moto Extrem Lugoj a fost clubul responsabil de organizarea etapei din 2 iunie 2018.

Au concurat clasele 50 aut.jun.III si jun.II; 65cc; 85cc; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatori MX1 si MX2; Veterani 1 si 2. Au fost 73 de sportivi inscrisi, dintre care 28 doar la Juniori.

La clasa 50cc Juniori II s-a impus sportivul local  JIGMOND Liviu Jr. in ambele manse. De la Steaua Buuresti, la clasa 50cc Juniori III, a castigat BECZE Vince.

La clasa 65 cc, ORDOG Zoltan de la Top Cross TCS Otopeni a adunat 50 de puncte la Lugoj, intr-o cursa in care au luat startul 11 concurenti. EROSS Koppany, de la Steaua Bucuresti  se impune in ambele manse ale etapei a III-a la clasa 85cc.

IMG-20180604-WA0030La MX1 confirma in ambele manse RADUTA Adrian de la Top Cross TCS Otopeni, iar la MX2 GRADINARU Alexandru Florin de la CSM Bucuresti. Acesta din urma a fost insa la egalitate de puncte cu IOSIF Petru de la clubul din Otopeni, reusind sa castige etapa datorita castigarii ultimei manse.

De la Top Cross TCS Otopeni, TATARU Arthur castiga ambele manse la MX2 Juniori.

La clasa Amatori MX1 au terminat cu numar egal de puncte POPA George de la Jitsu Zarnesti si GALFI Csaba  de la Motor Tehnic Targu Mures. Sportivul de la Zarnesti are insa castig de cauza datorita castigarii mansei secunde.

La Amatori MX2 castiga ambele manse stelistul OKOS Zsolt. De la acelasi club se impune FAZAKAS Zoltan la clasa Veterani 1.

La clasa Veterani 2, POPESCU Ciprian, de la clubul Dual Racing Team Bucuresti aduna 50 de puncte.

Rezulatele complete ale Etapei a III-a MX – Lugoj sunt disponibile aici.

Clasamentul General provizoriu dupa 3 etape este disponibil aici.

Urmatoarea etapa este programata pe 29 septembrie 2018 la Targu Secuiesc, in organizarea clubului Motor Tehnic.