Cronica Hard Enduro Maramureș 1-2.07.17

WhatsApp Image 2017-07-02 at 11.08.29 (1)Campionatul Regional de Hard Enduro al zonei de Nord Vest a disputat a doua sa etapa: cea maramuresana de la inceputul lunii iulie 2017, in organizarea clubului Dirt Bike Riders.

La Baiut au luat startul sportivi din șapte țări, care au alergat în trei clase: A – pro, B – expert și C – hobby. Prologul a fost unul de istorie pentru clujeni, toate clasele fiind câștigate de sportivi ai clubului Master Bike din Cluj. Clasa A – Jozsa Norbert, Clasa B – Hegyi Eduard, Veterani – Stroișteanu Bart, Clasa C – Pentilescu Ștefan.

Autoritățile locale din comuna Băiuț împreună cu Moto-Clubul Dirt Bike Riders au organizat un program artistic pentru spectatori, iar aceștia din urmă au fost prezenți în număr mare în ambele zile.

Jozsa Norbert Levente a fost marele castigator, podiumul clasei A fiind completat de Emanuel Rogojan si Robert Szakacs. Patrau Raul si-a adjudecat victoria la clasa Expertilor, in timp ce la Hobby castigator a fost Bogdan Costea.

La clasa Veteranilor s-a impus Bart Stroiesteanu (Master Bike Cluj) in timp ce la fete Biru Hanna a reusit sa termine competitia prima.

Punem la dispozitie rezultatele inregistrate si felicitam organizatorii Hard Enduro Maramureș. Competitia nu ar fi inregistrat un asemenea succes fara sprijinul Primăriei Băiuț, a Ocolului Silvic Strâmbu Băiuț si a tuturor sponsorilor si voluntarilor.

Descarca Rezultate Hard Enduro Maramures 1-2.07.17 – toate clasele

Va multumim pentru participare si interes !