Cronica Hard Enduro Poiana Rusca – CNIR Et IV Ciulpăz HD 28-30.08.2020

IMG_4744A III-a editie a Hard Enduro Poiana Rusca a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute in localitatea Ciulpaz din judetul Hunedoara. Etapa a IV-a din Campionatul National de Hard Enduro a fost organizata de clubul Extrem Motors Orastie si a avut loc intre 28 si 30 august 2020.

Au concurat clasele: Pro, Experti, Veterani, Fete si Hobby.

C43A4407Am avut parte de o cursă frumoasă, în care atmosfera a fost una la fel de plăcut precum vremea. Felicităm organizatorii, care sunt la rândul lor și sportivi, pentru eforturile depuse în organizarea acestei etape naționale!

Cel mai bun sportiv al concursului a fost Jozsa Norbert Levente, multiplu campion național la această disciplină. Pilotul de la Master Bike Cluj se IMG_4589 logoimpune la clasa PRO în fața Campionului Mondial de Superenduro Juniori, bulgarul Teodor Kabackhiev; mulțumită timpului foarte bun scos în cea mai grea zi de concurs, ziua de sâmbătă. Campionul național en-titre la Hard Enduro, Kovacs Ervin Zsolt (Master Bike Cluj), încheie cursa pe locul trei.

2 IMG_5747 logoLa clasa Expert câștigător este Szczotka David (Hard Enduro Arad). Acesta este urmat de Siklodi Zalan (Enduro Club Bistrița), și de Broda Artur Tomasz (Hard Enduro Arad).

Cehul Cyprian Zdenek se impune fără emoții la clasa Veterani, urmat de Stroișteanu Bart (Master Bike Cluj), și Roth Constantin (Top Cross TCS Otopeni).

1 C43A5538Alionescu Alexandru este cel mai bun sportiv de la clasa Hobby (Extrem Motors Orăștie). Locul doi revine slovacului Vlcak Erik, iar pe trei urcă Costin Claudiu Andrei (Master Bike Cluj).

Clasa Fete este câștigată de Mareș Celine (Haita Deva). Pe locul doi se clasează poloneza Paluch Joanna, iar pe trei încheie Maria Grigoraș (Top Cross TCS Otopeni).

Rezultatele Finale ale CNIR Et IV Hard Enduro 28-30.08.2020 sunt disponibile aici.