Cronica Transylvania Arena Hard Enduro 23.11.2019 – Capusu Mic, Cluj

WhatsApp Image 2019-11-23 at 21.53.21Ultima competitie moto a acestui sezon a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Cluj. Clubul Master Bike Cluj a organizat Cupa Transylvania Arena Hard Enduro in localitatea Capusu Mic, sambata 23 noiembrie 2019.

O competitie gandita de la bun inceput sa fie grea. Foarte grea. Si aceasta prima editie a fost cu adevarat grea. Din 38 de concurenti inscrisi doar 7 au ajuns la final.

Adjustments (1)Câștigătorul Cupei Transylvania Arena 2019 este Szakacs Robert. Acesta a fost urmat pe podium de Varga Zsolt, locul trei revenind lui Rogojan Emanuel. Acesta din urmă declara la finalul cursei că este cel mai greu obținut loc trei din toată viața sa.

Sportivii au fost incantati de formatul de concurs propus de organizatori, dar și de vremea neașteptat de bună pentru această perioadă. Traseul chiar daca WhatsApp Image 2019-11-23 at 21.53.21 (1)nu a fost foarte lung a avut un nivel de dificultate foarte înalt, nelăsând piloților timpi de odihnă între urcări și coborâri abrupte. Organizatorii au gandit concursul astfel încat sa nu dureze mai mult de patru ore, ore de foc continuu.

Rezultatele Transylvania Arena Hard Enduro 23.11.2019 sunt disponibile aici.

Master Bike Cluj intentioneaza pentru viitor ca această competitie să crească și să devină un reper al întâlnirii celor mai puternici sportivi de Hard Enduro din România. Felicitari si mult succes!