ENDURO PANORAMA 2016 la final

IMG_0873Competitia ENDURO PANORAMA 2016, contand si ca a doua etapa din CNIR Hard-Enduro, a ajuns la final dupa patru zile de concurs la cel mai inalt nivel.

La start au fost prezenti peste 300 de sportivi din 15 tari, organizatorul Haita Deva avand grija de bunul mers al lucrurilor pentru o competitie cu numar ridicat de participanti.

Concursul a inceput cu o prima zi cu 30 de km de traseu, punctul de start aflandu-se la Pensiunea Panorama din Ghelari, jud. Hunedoara. Au urmat apoi doua zile cu cate 90 de km de alergare fiecare, iar ultima zi a stabilit ordinea pe podiumuri cu inca 30 de km de hard-enduro.

Rezultatele complete ale competitiei, precum si situatia in clasamentul general 2016 dupa doua etape le puteti gasi mai jos:

Rezultate CNIR Hard-Enduro 2016

 

IMG_0908Clasa A destinata profesionistilor a adunat la inscriere un numar de 38 de sportivi, dintre care 8 romani.

Neamtul Philipp Scholz s-a impus in cadrul celor mai experimentati concurenti, urmat de austriacul Philipp Bertl si de cehul David Cyprian.

Romanii nostri au sosit imediat in urma podiumului, in primii 10 fiind prezenti 4, dupa cum urmeaza: locul 4 Alexandru Nicoara de la Ride Competition Timisoara, locul 5 Emanuel Rogojan de la Master Bike Cluj, locul 6 Alexandru Dumitrescu de la Adventure Ride Bucuresti si locul 8 Andrei Botoaca de la CSU Stiinta Bucuresti.

 

IMG_0904Maciej Loboz din Polonia a castigat competitia la clasa B – Expert (formata din 124, dintre care 19 participanti romani) compatriotul nostru Costin Viorel Radu de la Master Bike Cluj sosind imediat in urma polonezului. Tomasz Gagat, tot din Polonia, a ocupat cea de-a treia pozitie a podiumului. Lucian Neaga de la Velox Enduro Racing a obtinut cel de-al saptelea timp al alergarii, iar Sebastian Popescu de la BGS Motorsport cel de-al unsprezecealea.

 

IMG_0901Clasa C – Hobby a adus la start 141 de sportivi, 13 romani, printre acestia numarandu-se si 4 fete.

Austriacul Leon Strasser care alearga cu licenta FRM pentru clubul COMEXIM Lupeni a obtinut cel mai bun rezultat, Thomas Wiest din Germania l-a urmat in clasament, iar pozitia a treia a fost obtinuta de polonezul Wojciech Drewmiak reprezentand tot COMEXIM Lupeni si de asemnea cu licenta FRM.

Dumitru Popescu este primul roman care apare in clasamentul clasei C acesta ocupand locul 4. Razvan Avramescu de la AMCKart Bucuresti il urmeaza in clasamentul romanilor cu locul 8 la general.

Mai jos puteti accesa aftermovie video ENDURO PANORAMA 2016:

2016 enduroPANORAMA – the movie