Ervin Kovacs, din nou campion la HECS 2014 la Profi

Ervin Kovacs, din nou campion la HECS 2014 la Profi. La clasa Hobby, cehul Zdenek Cyprian a impus ritmul

Duminică s-a încheiat a opta ediţie HECS, iar cei mai buni dintre cei aprox. 80 de concurenţi aliniaţi la start, au fost aplaudaţi şi premiaţi în cadrul Festivităţii de premiere desfăşurate la Complexul Agroturistic Sălişte. 

Cursa “Back to the roots” a fost fantastica, iar traseul offroad tehnic şi dificil i-a pus la încercare grea pe rideri. După runda de calificare de vineri şi 2 zile de offroad, s-a stabilit clasamentul general. Ocupanţii primelor 3 locuri de la cele 2 clase de concurs – Hobby şi Profi – au primit premii în valoare de peste 5000 euro din partea MOTUL şi iXS

 

Intrat în concurs cu numărul 9, Ervin Kovacs, din partea clubului BGS Motorsport București, a câştigat nu doar Prologul HECS 2014 la clasa Profi, ci şi-a adăugat în palmares şi titlul de campion HECS 2014. Jozsa Norbert-Levente, colegul de echipa a lui Ervin Kovacs, îl urmează pe treapta a doua a podiumului. Pe locul trei la Profi s-a clasat Varga Zsolt.

 

 

 

La clasa Hobby, veteranul ceh Zdenek Cyprian a impus ritmul, devansându-i pe Nicolae Daniel şi Botoacă Andrei, ceilalţi doi ocupanţi ai podiumului.

Urmatoarea etapa de Hard Enduro din Campionatul National al Romaniei se va desfasura peste doua saptamani la Piatra Neamt, etapa care va conta si in Cupa Europeana de Hard Enduro.

Credit foto: Paul Dragoman