Etapa III CNIR Enduro Valea Hurezului

11223733_954181471305544_2444436345646391418_oCampionatul National Individual al Romaniei la disciplina Enduro s-a incheiat odata cu etapa a treia desfasurata in weekend-ul 19-20 septembrie la Valea Hurezului.

Vremea a fost perfecta pentru enduro, iar cei de la Lion Racing Team si-au adus contributia la desemnarea campionilor nationali pentru anul 2015 prin organizarea acestei etape finale.

Emanuel Gyenes de la Vectra Zarnesti a castigat competitia la clasa A, adjudecandu-si totodata si titlul de campion national 2015.

La clasa B, Daniel Nicolae de la motoclubul Adventure Ride Bucuresti si-a trecut in palmares o noua victorie de etapa, terminand si primul in clasamentul general.

Clasa C l-a avut in prim plan pe Balasz Kovacs cu doua victorii in cele doua manse, care insa nu i-au fost suficiente pentru a-si adjudeca primul loc in clasamentul general 2015. Cristian Ardelean a devenit castigatorul competitei la Clasa C, disciplina Enduro, cu doar 2 puncte avans in fata lui Balasz.

Csaba Domokos de la clubul Bastya Lazarea a castigat etapa de la Valea Hurezului la clasa Veterani, devenind astfel si campion national la aceasta clasa.

In cadrul clasei Juniori, Robert Szakacs de la Master Bike Cluj a iesit victorios in aceasta etapa finala, reusind si clasarea pe primul loc la general.

Clasele ATV Experti si Hobby si-au ales castigatorii in persoana lui Danut Nicolae Condre si, respectiv, Vilmos Zsolt Szeike, ambii de la Lion Racing Team Arad, cei doi castigand locul 1 cu un avans clar in fata urmaritorilor.

Razvan Mocuta a devenit noul campion national la clasa Quad Pro cu un loc doi si, respectiv, o victorie in cele doua manse din aceasta etapa.

La Quad Hobby, Marius Sitov si Paul Andrei Toader au avut cumulat acelasi punctaj, 47 de puncte, insa nu le-a fost suficient sa-i sufle victoria la general lui Iulian Crinu, care astfel castiga aceasta clasa in sezonul 2015.

Felicitari tuturor participantilor si in special campionilor nationali 2015 la disciplina Enduro!

 

Rezulatele etapei 3 Valea Hurezului.

Clasament general CNIR Enduro 2015.