Etapa II a CNIR Supermoto, Juniori si Scutere – Arad 20-21 Iunie

START OPENEtapa a doua a Campionatului National Individual al Romaniei la Supermoto, Juniori si Scutere s-a desfasurat in weekend-ul 20-21 Iunie la Arad sub organizarea moto-clubului local Arici Supermoto.

Competitiile s-au desfasurat sub un soare cald, intersectat uneori de cativa nori, vreme perfecta pentru intreceri cu motocicletele.  Traseul bine amenajat a fost foarte primitor cu oaspetii, neavand loc niciun incident serios pe tot parcursul weekend-ului.

Sambata Sorin “Ariciu’” Traistaru (KTM – Arici Supermoto Arad) a stabilit cel mai bun timp pe tura calificandu-se astfel in pole-position pentru cursa de Supermoto Open de a doua zi. La clasa Hobby Attila Gergely a fost cel mai rapid pilot de pe circuit, in timp ce la clasele de supermoto rezervate juniorilor Razvan Stanescu (Honda – Steaua GT Bucuresti) a reusit cel mai buna clasare. De asemenea, acesta a castigat pole-position-ul si pentru cursa de viteza de a doua zi de la clasa Juniori II. La clasa celor mai mici viitori campioni – Juniori III, Patrick Pascota (KTM – Pascota Ioan Ilie Timisoara) a fost cel mai rapid. La clasa Scutere imbatabilul Laurentiu Ciurescu (Aprilia – C&C Motors Lugoj) si-a respectat statutul si si-a adjudecat primul loc pe grila pentru cursa de duminica.

Ordog Istvan (KTM – Dementor Racing Codlea) a dovedit cea mai buna pregatire castigand ambele manse in fata juniorilor de la 85 cc desi acesta a concurat cu o motocicleta de 65 cc. La clasa 85 cc s-a impus Stanescu Razvan (Honda – Steaua GT Bucuresti) in fata Stefaniei Bancila (Honda – Steaua GT Bucuresti).

START JUN

La Juniori III micutul Patrick Pascota (KTM – Pascota Ioan Ilie Timisoara) a reusit clasarea pe locul 1 in fata timisoareanului Daniel Babescu (KTM – Taifun Racing Team Timisoara). Pe locul al treila s-a clasat Alexandru Szabo-Neamtu (KTM – Steaua GT Bucuresti), aflat la prima participare la o cursa de viteza din cariera sa. Clasa Juniori II a fost adjudecata de Stanescu Razvan (Honda – Steaua GT Bucuresti) in timp ce la clasa Scutere nu s-au inregistrat surprize: Laurentiu Ciurescu (Aprilia – C&C Motors Lugoj) castigand fara probleme. Pe locul al doilea la Scutere a terminat bucuresteanul Cristian Sandulescu (Yamaha – Pro Bike Bucuresti).

FINISH COPII FINISH SCUTERE

Vlad Neaga (TM – CS Dumbravita) si Sorin Traistaru au facut show duminica in timpul curselor de Supermoto Open, disputandu-si prima pozitie incontinuu pe parcursul celor doua manse. In final Vlad Neaga a iesit castigator, pastrandu-si recordul perfect de victorii – 4 manse la rand din 4. Clasa Hobby a fost castigata de pilotul din Targu Mures Csaba Mathe (KTM – Steaua GT Bucuresti) care s-a impus in ambele manse in fata pilotului local Attila Gergely.

ceremonie SHOBBY ceremonie SOPEN

Va punem la dispozitie rezultatele inregistrate la aceasta etapa, precum si situatia in clasamentul general (click AICI) si va asteptam la urmatoarea etapa de supermoto ce va avea loc in luna august pe kartodrom-ul din Bacau.