Etapa V Motocros Copsa Mica

CNMLugoj2015-MS-11Etapa cu numarul cinci din cadrul Campionatului National Individual al Romaniei la Motocros va avea loc pe 26 septembrie pe traseul de la Copsa Mica.

No Limit Racing Copsa Mica a avut grija ca traseul sa fie in stare perfecta pentru ziua competitiei, iar spectatorii care vor fi prezenti vor avea parte de un spectacol garantat.

Situatia in clasamentul general inainte de aceasta etapa, il are in prim-plan la clasa MX1 pe Mihai Stoichescu de la Moto Extrem Lugoj cu un avans de 32 de puncte in fata lui Sebastian Strechioiu, la mare distanta fiind Ciprian Pana care ocupa locul al treilea.

In cadrul clasei MX2, Istvan Balasz(192 de puncte) conduce detasat in fata lui Andrei Filip(108 puncte) si Catalin Kantor(76 de puncte).

La MX2 Juniori, Alexandru Gradinaru se mentine pe prima pozitie cu 184 de puncte, locul doi fiind ocupat de Petru Iosif(164 de puncte). Denis Claudiu Pop se afla pe locul trei cu 142 de puncte.

La clasa 50cc, lupta se duce intre Ioan Ciujdea si Ionel Patrick Pascota cu 188 si, respectiv, 170 de puncte, pe locul trei clasandu-se Razvan Gabriel Teodorescu cu 151 de puncte.

Aida Cojanu conduce clasamentul in cadrul clasei 65cc, fiind urmata de Koppany Eross si Cristian Marinescu, diferenta intre locurile doi si trei fiind de doar un punct.

Iasmina Stan are un avans de 28 de puncte la clasa 85cc in fata Stefaniei Bancila(166 de puncte), Oliver Szasz ocupand locul trei cu 146 de puncte.

In clasamentul clasei Veterani il regasim pe Peter Gagyi pe prima pozitie, urmat de Giampiero Borghetti si Alexandru Enceanu.

Mihai Vlad Rosu conduce in clasamentul clasei Amatori cu 175 de puncte, la o diferenta de 10 puncte de ocupantul locului doi, Marcel Visoiu. Bogdan Dorin Benga ocupa locul trei in clasament cu 152 de puncte.

 

Regulamentul particular al competitiei, precum si programul le puteti gasi aici.