IMPORTANT – Balcanic Motocros Sevlievo 10-12.07.2020 – BMU MX Et.II

C43A6501 019In contextul pandemiei de Covid-19 secretariatul general al BMU a decis ca pentru aceasta competitie sa fie respectate obligatoriu urmatoarele:

1. Doar o singură persoană este acceptată la controlul administrativ. Această persoană este adultul (pentru sportivii adulți), sau reprezentantul legal (în cazul minorilor). Temperatura sportivilor va fi măsurată pe loc (în cazul minorilor, după luarea temperaturii aceștia vor părăsi biroul). Temperatura va fi indicată pe declarație.

2. Este solicitat cu insistență ca Permisiunea de Start să fie trimisă în avans, astfel încât documentația să pregătită în avans de Federația Bulgară de Motociclism, de aceea va rugam sa transmiteti Secretariatului FR Motociclism Cererile de Permisiune de Start pana la sfarsitul zilei de marti 07.07.2020.

3. În zona de control tehnic o singură motocicletă poate fi prezentată de o singură persoană. Nu sunt permise controale tehnice pentru grupuri sau familii.

4. În zona de așteptare (de sub Centrul de Presă), vor fi folosite doar numerele impare (pozițiile 1-3-5-7 etc.).

5. Transponderele vor fi distribuite la Controlul Administrativ. Transponderele vor fi returnate la finalul cursei a II-a în zona de Control Tehnic.

6. Ședința cu piloții va fi postată la panourile de afișaj de la padoc și de la Controlul Tehnic. Vor fi doar proceduri de start sâmbătă, conform Programului competiției.

7. Fiecare persoană care vine la Controlul Administrativ sau Tehnic va avea propriul instrument de scris (pix).

8. Piloții din România vor primi de la Controlul Administrativ câte trei permise de acces personale și unul pentru un vehicul (valabile pentru o cursă sau permanente – numai cu transmiterea pozei in prealabil).

9. Doar doi mecanici pentru un pilot sunt acceptați în zona mecanică (pentru respectivele două permise de acces va fi aplicat un abțibild special).

10. Distanțarea fizică va fi respectată tot timpul, participantii si insotitorii evoluand la eveniment pe propria raspundere, cu asumarea respectarii tuturor normelor impuse de autoritatile locale.

Regulamentul Particular si Programul Balcanic Motocros Sevlievo 10-12.07.2020 – BMU MX Et.II sunt disponibile aici.

Va reamintim ca astazi este ultima zi in care trebuie trimisa Cererea de Permisiune de Start 2020.

Toți sportivii care se deplasează la Sevlievo vor avea la ei completată și printată o Declarație pe propie răspundere cu care se vor prezenta la Controlul Administrativ.

Declarația pe proprie răspundere pentru adulți (în limba engleză), este disponibilă aici.

Declarația pe proprie răspundere pentru minori (în limba engleză), este disponibilă aici.