Romania record absolut – FIM-Europe Extreme Enduro Cup 2017

IMG_4807

Cupa Europeana de Hard Enduro 2017 a ajuns la final si dupa cele trei etape Romania nu doar ca se impune la aceasta disciplina, dar reuseste sa o domine autoritar.

Norbert Levente Jozsa (Master Bike Cluj), Alec Dumitrescu (CSU Știința București) și Robert Szakacs (Master Bike Cluj) ocupa integral podiumul european de Extrem Enduro si confirma locul fruntaș pe care Romania îl ocupa in dezvoltarea acestei discipline la nivel european si international.

FIM-Europe Extrem Enduro Cup a avut trei etape in 2017: Anglia, România și Suedia. In clasamentul general au castigat puncte de asemenea: Andrei Botoaca (CSU Știința București), Stefan Popescu (BGS Motorsport), Zsolt Varga (CSU Știința București) și Ervin Zsolt Kovacs (BGS Motorsport).

Federația Română de Motociclism felicită sportivii români, cluburile din care aceștia fac parte și organizatorii etapelor de hard-enduro din Romania.

IMG_3361

Cu ajutorul Carpath Enduro 2017 pilotii romani au castigat suficiente puncte cat sa cucereasca clasamentul Top 10, această etapă dovedind tuturor participantilor ca isi merita din plin locul in calendarul european al disciplinei Hard Enduro.

Zen World Extrem nu este doar clubul organizator al Carpath Enduro, ci și inițiator și promotor internațional al disciplinei Hard Enduro, evoluția pozitivă a acestei discipline la nivel european fiind în bună măsură meritul acțiunilor acestui club, alături de Federația Română de Motociclism.

IMG_3370Clasamentul final al FIM- Europe Extreme Enduro Cup 2017 este disponibil aici.