Romaniacs 2017 – 24 de ore pana la Prolog – Interviuri

IMG_7049A mai ramas o singura zi pana la startul Red Bull Romaniacs 2017. Piloții au sosit deja la Sibiu, au loc in aceste momente înscrieri și verificări tehnice. Au fost de acord să ne spună câteva cuvinte înainte de startul RBR trei piloți de la clasa Bronze.

 

Lucian Neaga – Velox Enduro Racing #533 – Clasa Bronze

Revin pe motocicletă dupa o pauza de doi ani. Am patru participari la Romaniacs, locul 1 la Hoby/Bronz si doua loc 2 la Silve/Experti echipe. Cu Daniel Conopan si respectiv Dani Otil. Pauza de 2 ani este datorata unei probleme medicale, hernie de disc cu fragment migrat. Tot la palmares, medalii de bronz la Six Days Germania si Italia cu echipa Romaniei de Enduro. IMG_4797Acum am conditie fizica buna, dar stau mai prost stau cu abilitatile pe motor, se simte pauza foarte mare. Target la Romaniacs 2017: sa ma distrez foarte tare.

 

Alexandru Pop –  Jitsu Zărnești #486 – Clasa Bronze

Imi doresc ca la RBR 2017 sa fac o cursa constanta, fara mari erori si fara accidentari. Ma dau din placere si de aceea asteptarile mele sunt sa ma clasez undeva in primii 25 la categoria mea. Multumesc echipei Moto24.ro pentru sprijin.

 

Dragos Isacescu – Velox Enduro Racing #536 – Clasa Bronze

IMG_7428Este prima participare, asa ca imi doresc doar sa termin cursa, sper fără prea mari probleme. În 2013 imi doream sa particip dar m-am accidentat grav. Acum sunt in cea mai bună formă de la accident încoace, lucru care cred ca imi este suficient pentru un parcurs fără evenimente neplăcute. Vreau sa multumesc familiei si prietenilor care m-au suportat si inteles, precum și partenerilor de enduro care m-au ajutat sa imi revin. Nu am o strategie anume, fiecare zi la rând, cat se poate de bine si de repede.