Romaniacs 2017 – Gandurile catorva piloti romani inainte de start

19849253_1989540711269666_490763882_nTrei zile pana la Prologul Red Bull Romaniacs 2017. Pilotii nostri sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de cursa si trei dintre ei ne-au impartasit cateva ganduri referitoare la asteptarile pe care le au de la RBR 2017, pregatirile si strategia de cursa.

Sergiu Grecu – Moto-Club Haita Deva #338 – Clasa Bronze

“În ceea ce priveste participarea mea la competitia Red Bull Romaniacs 2017 imi doresc sa existe o evolutie fata de anul trecut, sa nu dezamagesc si sa termin cu bine cursa. In acest sens m-am pregatit zi de zi cu motorul, de fiecare data mai greu si mai greu, dar si alergari pentru o conditie fizica mai buna. Doresc sa multumesc din tot suflet parintilor mei pentru sprijinul acordat, daca nu erau ei probabil nici nu ajungeam la un asemenea nivel. M-au pus de mic pe motor, astfel acesta devenind o mare parte din viata mea. Tin sa multumesc si prietenilor care m-au incurajat de fiecare data si mai ales mentorului meu Harpa Paul Cristian. De cand am fost mic acesta mi-a oferit incredere si incurajari la fiecare cursa si antrenament. Nu cred ca voi avea o anumita strategie in cursa, doar voi incerca sa merg cat mai bine posibil si sa evoluez din ce in ce mai bine in fiecare zi.”

IMG_4591Flavius Bogdan Bot – Moto-Club Persistent Enduro Team Bihor #602 – Clasa Iron

“Editia Red Bull Romaniacs 2017 va fi complet diferita pentru mine. In primul rand vin cu un plus de experienta in curse, cu o motoreta mai puternica si cu un elan mai mare. Am tras tare anul asta, curse, antrenamente, munca multa. Acum intuiesc oarecum reteta de succes la RBR si merg pe mana clasicului Jarvis, adica metru dupa metru, cat mai sigur si fara greseli, cu consum minim de energie. Prologul nu e preferatul meu si nu ma astept sa fac minuni. Nu sunt prea sprinten la varsta asta, dar sper sa ajung in top 10 in clasa mea pana la final.”

IMG_4760Ionuț Angheluș – Moto-Club Jitsu Zărnești #487 - Clasa Bronze

“Ce as putea sa spun? Eu sincer merg la Romaniacs pentru ca imi place sa ma dau pe motor! :) Pentru mine cursa aceasta este ca o vacanta in care am ocazia sa ma dau pe un traseu fain si foarte bine organizat. Nu este prima data. Am mai fost si la editia de 10 ani si am ramas impresionat de nivelul la care se organizeaza cursa de la Sibiu. Asa ca sincer sper sa ma distrez. Merg la Bronze iar planul este sa termin cat mai repede fiecare zi sa am timp de relaxare. Imi place mult sa stau prin paddock sa repar pe la mobra si sa povestesc cu alti concurenti despre ce s-a intamplat in ziua respectiva. Antrenamente nu pot sa spun ca am reusit sa fac prea multe. E greu sa imparti si viata de familie si munca si pasiunea. Asa ca fac cate putin din fiecare dar nici una perfect.”

 

Foto: Marius Dincă