Samokov – CE BMU MX Et.III

C43A7423 022Campionatul European de Motocros BMU are programata la finalul acestei saptamani etapa a III-a. Aceasta etapa va fi organizata de Federatia Bulgara de Motociclism si va avea loc la Samokov intre 24 si 26 iulie 2020.

Vor concura clasele: MX50 / MX65 / MX85 / MX2 (J) / MX1 / MX si MX SENIOR.

Programul si Regulamentul Particular pot fi consultate aici.

Sportivii care intenționează să participe la această cursă sunt rugață să trimită până cel târziu marți 21 iulie 2020 o Cerere de Permisiune de Start la adresa de mail larisa@frm.ro ( (asigurarea de cursa internationala se va achita separat).

In contextul pandemiei de Covid-19 secretariatul general al BMU a decis ca pentru aceasta competitie sa fie respectate obligatoriu urmatoarele:

1. Doar o singură persoană este acceptată la controlul administrativ. Această persoană este adultul (pentru sportivii adulți), sau reprezentantul legal (în cazul minorilor). Temperatura sportivilor va fi măsurată pe loc (în cazul minorilor, după luarea temperaturii aceștia vor părăsi biroul). Temperatura va fi indicată pe declarație.

2. Este solicitat cu insistență ca Permisiunea de Start să fie trimisă în avans, astfel încât documentația să pregătită în avans de Federația Bulgară de Motociclism, de aceea va rugam sa transmiteti Secretariatului FR Motociclism Cererile de Permisiune de Start pana la sfarsitul zilei de marti 07.07.2020.

3. În zona de control tehnic o singură motocicletă poate fi prezentată de o singură persoană. Nu sunt permise controale tehnice pentru grupuri sau familii.

4. În zona de așteptare (de sub Centrul de Presă), vor fi folosite doar numerele impare (pozițiile 1-3-5-7 etc.).

5. Transponderele vor fi distribuite la Controlul Administrativ. Transponderele vor fi returnate la finalul cursei a II-a în zona de Control Tehnic.

6. Ședința cu piloții va fi postată la panourile de afișaj de la padoc și de la Controlul Tehnic. Vor fi doar proceduri de start sâmbătă, conform Programului competiției.

7. Fiecare persoană care vine la Controlul Administrativ sau Tehnic va avea propriul instrument de scris (pix).

8. Piloții din România vor primi de la Controlul Administrativ câte trei permise de acces personale și unul pentru un vehicul (valabile pentru o cursă sau permanente – numai cu transmiterea pozei in prealabil).

9. Doar doi mecanici pentru un pilot sunt acceptați în zona mecanică (pentru respectivele două permise de acces va fi aplicat un abțibild special).

10. Distanțarea fizică va fi respectată tot timpul, participantii si insotitorii evoluand la eveniment pe propria raspundere, cu asumarea respectarii tuturor normelor impuse de autoritatile locale.

Toți sportivii care se deplasează la Sevlievo vor avea la ei completată și printată o Declarație pe propie răspundere cu care se vor prezenta la Controlul Administrativ.

Declarația pe proprie răspundere pentru adulți (în limba engleză), este disponibilă aici.

Declarația pe proprie răspundere pentru minori (în limba engleză), este disponibilă aici.