Sedinta anuala a Comisiei de Motocros – 17.11.2019

WhatsApp Image 2019-11-17 at 10.26.40Duminica, la sediul Federatiei Romane de Motociclism a avut loc Sedinta anuala a Comisiei de Motocros sub indrumarea Presedintelui de Comisie si a Vicepreședintelui FRM, domnul Cătălin Duță.

A fost facuta analiza sezonului competitional 2019, în urma căreia, etapa de la Ciolpani a fost declarată „Cea mai bine organizată competiție a anului”.

În continuarea ședinței au fost luate în discuție propunerile primite pentru modificarea regulamentelor. Astfel, începând din anul 2020, organizatorii etapelor naționale pot alege dacă competițiile lor vor avea una sau două zile de concurs.

Au fost omologate rezultatele interne și a fost desemnat ca sportiv al anului la disciplina motocros Zoltan Ordog (Top Cross TCS Otopeni - clasa MX85). Ca o recunoaștere suplimentară, chiar în aceste zile, Zoltan Ordog (Vicecampion National si European BMU 2019), participă la Barcelona la Masterclass-ul clasei YZ85.  Zoltan a fost selectat să participe la acest eveniment exclusivist în urma analizării parcursului său sportiv și clasării pe locul VII la finala cupei YZ bLU-cRU Yamaha de la Assen (Olanda – FIM Europe Cup). Felicitări pentru toate aceste rezultate și mult succes în continuare!