Sedinta Comisiei de Motocros – 12 noiembrie 2017

23558237_10155336127662762_1043024091_oIn aceasta duminica, la Zarnesti, s-a intrunit Comisia de Motocros avand pe Ordinea de zi omologarea rezultatelor din sezonul 2017, propunerile pentru 2018 si alegerea Presedintelui Comisiei. A fost ales in aceasta functie, pentru prima data, domnul Duță Cătălin, de la Moto-Clubul Lido Câmpina.

Duminica, 12 noiembrie 2017, la Zărnești, membri Comisiei de Motocros s-au intrunit incepand cu ora 9:00 la sedinta anuala. Au fost prezenti membri Comisiei, activitatea sezonului recent incheiat fiind analizata etapa cu etapa.

Urmatoarea pe ordinea de zi a fost omologarea rezultatelor interne si internationale din 2017. Au fost desemnatii sportivii anului si s-au discutat propunerile de imbunatatire a regulamentului de functionare.  Pe baza propunerilor primite s-a trecut apoi la stabilirea Calendarului 2018.

Dupa o scurta pauza, sedinta a fost reluata cu prezentarea candidaturilor pentru functia de Presedinte al Comisiei de Motocros.  Au existat patru candidaturi si au fost necesare trei tururi de scrutin pentru departajare. A fost ales pentru prima data in functia de Presedinte al Comisiei de Motocros domnul Duță Cătălin, de la Moto-Clubul Lido Câmpina.

La sedinta anuala a Comisiei de Motocros a luat parte Presedintele FRM, domnul Cristian Muresan. Acesta a dorit sa fie prezent la toate lucrarile Comisiei pentru a asculta doleantele cluburilor si a media gasirea solutiilor potrivite pentru ca acestea sa fie transpuse cu succes in regulamentele oficiale ale disciplinei Motocros.

Felicitari domnului Duta Catalin, noul Presedinte al Comisiei de Motocros pentru urmatorii 4 ani!