Cronica CR HE Poiana Rusca – 22-23.09.2018

C43A3386Prima competitie de Hard Enduro de la Poiana Rusca s-a incheiat cu un adevarat succes. Au fost prezenti 117 sportivi, fiind de remarcat aici un numar mare de sportivi din Polonia. Organizator a fost clubul Extrem Motors Orastie.

Au concurat pe o vreme perfecta clasele: PRO, Expert, Veterani si Hobby.

S-a simtit din plin implicarea in organizarea acestui eveniment a sportivilor Raul Patrau si Ovidiu Lascus. Faptul ca acestia au o bogata experienta in competitiile de Hard Enduro a fost de natura sa conduca la alegerea unui traseu apreciat pozitiv de toti participantii. Mai mult, Prologul a fost unul cu adevarat inedit, unul care poate concura cu succes o zi de concurs de Hard Enduro.

C43A2463Rienk Tuinstra de la clubul Go Racing Bucuresti este marele castigator al competitiei (clasa PRO). Acesta a fost urmat la 8 secunde de Loboz Maciej din Polonia. Primul român de la clasa PRO a luat bronzul, acesta fiind Tara Alexandru Petru  (Black Riders Sibiu).

Butiu Marin Bogdan de la clubul Master Bike Cluj a castigat clasa Expert, urmat de pilotii de la Extrem Motors Hunedoara: Costin Viorel Radu si Lascoiu Denis.

C43A4892Clasa Veterani a avut un podium integral de la clubul Master Bike Cluj, cu Stroisteanu Bart castigator, urmat de Horumb Cosmin si Timotei Giurgi.

La clasa Hobby s-a impus polonezul Juraszek Maciej, urmat de Novanc Florin Nicu de la Lion Racing Team Sebis si Pop Alin Dorin de la Haita Deva.

 

Rezultatele CR HE Poiana Rusca – 22-23.09.2018 sunt disponibile aici.