Interviuri – Red Bull Romaniacs 2018 – Ziua 3 – 27.07.2018

C43A2858 logo11Ziua 3 de offroad din cadrul Red Bull Romaniacs 2018 a inceput in Petrila, Hunedoara. Se anunta a fi inca o zi dificila, cu un traseu de parcurs care varia între 133 km și 158 km, în funcție de clasa concurenților.

Vremea a ținut cu riderii, însă traseul dificil și oboseală acumulată din primele zile de offroad și-au spus cuvântul. Din păcate, Sergiu Grecu de la Haită Deva, clasa Silver, s-a retras ieri din competiție în urma unei accidentări. De la clasa Gold, primul rider român care a ajuns la finish-ul zilei 3 de offroad a fost Norbert Levente JozsaC43A2955 logo11. Clasa Silver i-a avut că lideri pe Emanuel Gyenes, Cristian Paul Harpa și Daniel Avramescu. La clasa Bronze, Marius Muntean si Pavel Cătălin  au fost fost cei care au terminat ziua 3 de offroad.

Dintre favoriți este de notat abandonul campionului absolut Graham Jarvis, dar si al polonezului Tadeusz Blazusiak.

Marius Muntean – Haita Deva #335 – Bronze

“Azi a fost totul bine până după CP7 unde am căzut și nu am mai putut merge la fel de tare și am pierdut ceva timp. În rest a fost totul bine.”

Pavel Cătălin – Jitsu Zărnești #434 – Bronze

C43A3140 logo11“Ziua 3 a fost cea mai solicitantă, extrem de lungă 130km+25 de legătură. După Service Point, traseul a devenit foarte dificil, urcări lungi și abrupte, coborâri de asemenea și zone foarte tehnice pe porțiuni de contrapanta. Orice neatenție putea să te coste. După părerea mea, cea mai grea zi din cele trei.”

Rezultatele complete precum si transmisii live pot fi accesate pe site-ul RedBullRomaniacs, iar mai multe fotografii pe pagina de Facebook a Federatiei Romane de Motociclism.