Motocros Et.05 CNIR – Odorheiu Secuiesc – 16.09.2017

8Clubul Sportiv Motor Tehnic Targu Mures organizeaza penultima etapa din calendarul national de Motocros 2017. Etapa V – CNIR MX 2017 va avea loc la Odorheiu Secuiesc, sambata 16 septembrie 2017.

Participa urmatoarele clase: 50 aut.jun.III si jun.II; 65cc; 85cc; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatori MX1 si MX2; Veterani 1 si 2 si QUAD.

Primele antrenamente libere incep cu clasa Quad la ora 10:30. Antrenamentele oficiale sunt programate incepand cu ora 12:00, iar prima mansa la ora 13:40. A doua mansa incepe la ora 16:30 iar Festivitatea de Premiere la ora 18:30.

La clasa MX1 titlul de Campion National se disputa intre Stoichescu Mihai de la Moto Extrem Lugoj si Cojanu Ionut Marius de la Steaua Bucuresti, acestia fiind despartiti cu doua etape inainte de final de doar 17 puncte. Cursa va fi astfel deosebit de tensionata la varf, orice pas gresit putand insemna pierderea sanselor la titlu.

IMG_7922La clasa MX2 Junior locurile doi si trei din clasamentul general sunt despartite de doar 2 puncte, intre Strejut Horia de la Jitsu Zarnesti si Stan Iasmina de la CSM Bucuresti urmand probabil o cursa care pe care.

La 50cc Junior II coechipierii de la Steaua Bucuresti: Bartha Milan si Benczedi Zoltan sunt amandoi aproape de liderul clasamentului general dupa IV etape: Jigmond Liviu Jr. de la Moto Extrem Lugoj. Tot de la Lugoj, pe patru, Ioviță Mark Luca pastreaza inca sanse reale pentru podiumul Campionatului National 2017.

La 85cc sportivii de la Steaua Bucuresti: Eross Koppany si Szasz Oliver par sa fi luat o optiune serioasa pentru o lupta in doi in cautarea titlului de campion national. Singura care le poate pune probleme este Cojanu Aida Ioana de la Top Cross TCS Otopeni, aflata acum la doar 8 puncte de Oliver.

IMG_8127La Veterani 2 avem cea mai stransa lupta pentru podium, intre Nagy Daniel de la Steaua Bucuresti si Enceanu Alexandru de la Smart Brasov fiind un singur punct.

Amatori 2 promite de asemenea spectacol, doar doua puncte fiind in acest model intre ocupantii locurilor unu si doi: Giurgiuveanu Lucian de la Top Cross TCS Otopeni si Okos Zsolt de la Steaua Bucuresti.

Avem astfel motive serioase sa consideram ca aceasta zi va fi una care merita petrecuta de spectatori pe marginea circuitului din Odorheiul Secuiesc.

Regulamentul Particular si Programul CNIR Et.V MX (cu si fara clasa Quad) sunt disponibile aici.

Clasamentul General la Motocros dupa 4 etape este disponibil aici.

Va asteptam!