Norbi & Mani – Sportivii Anului 2020

rptAm avut bucuria sa acordam la sediul Federatiei Romane de Motociclism, intr-un cadru restrans, premii pentru doi dintre cei mai buni sportivi din Romania.

Premiile trebuiau normal înmânate cu ocazia Galei Campionilor FRM 2020, evenimentul fiind însă imposibil de organizat din cauza pandemiei. Pe 24 februarie 2021, ne-au vizitat, astfel, la sediul FRM cel mai bun sportiv al României din 2020 si cel mai bun sportiv al clasei Tot-Teren. Amândoi au primit din partea Federației câte o cască moto Airoh de ultimă generație și ne-au semnat pe calendarul dedicat sezonului competițional 2020.

rptJozsa Norbert Levente de la clubul Master Bike Cluj, a fost onorat cu un nou titlu de de Sportiv al Anului, pentru prestația sa din 2020. Premiul a fost înmânat de Președintele FRM, domnul Cristian Ioan Mureșan.

Norbi este Campion Național 2020 la disciplina Hard Enduro pentru a cincea oară, reușind de asemenea clasări foarte bune în CM de Super Enduro (clasa Juniori), din sezonul precedent. Sportivul clubului Master Bike Cluj ne-a împărtășit dorința de a participa din nou la concursul de Super Enduro 2021, concurs ce se vor desfășura în aprilie la Budapesta.
Cu această ocazie îi urăm succes în noul sezon și demarăm procedurile pentru a solicita reprezentanților Ministerului Tineretului și Sportului acordarea Titlului de Maestru al Sportului!
IMG_20210224_133232Emanuel Gyenes, sportivul clubului Vectra Racing Zărnești, a primit, de asemenea într-un cadru restrâns, Premiul pentru titlul de Sportiv al Anului 2020 la clasa Tot-Teren. Acesta a primit premiul din partea Secretarului General al FRM, domnul Sabin Olariu.

Mani, așa cum este cunoscut de iubitorii sportului cu motor pe două roți, este unul dintre cei mai reprezentativi sportivi ai Federației și Maestru al Sportului din 2014. Acesta a reușit o nouă clasare fruntașă în cel mai recent încheiat Raliu Dakar. acolo unde a terminat pe locul secund la clasele Malle Moto și Maraton, și pe locul 23 în clasamentul general al clasei moto. Mani a semnat pe calendarul FRM 2021 și ne-a făcut un frumos cadou, un tablou cu o fotografie din Raliul Dakar 2021.

Cu această ocazie îi urăm succes în noul sezon, sperând că îl vom putea susține în cursa pentru o nouă participare de succes la următoarea ediție a Raliului Dakar!