Situatia in Clasamentul General de Hard-Enduro inainte de ultima etapa

hard enduroInainte de etapa finala a Campionatului National Individual al Romaniei la Hard-Enduro situatia in Clasamentul General dupa 3 etape se prezinta astfel:

Jozsa Norbert Levente conduce detasat clasamentul Clasei A, devenind favorit pentru castigarea titlului de Campion National – 290 puncte. Pe locul secund, tot de la Master Bike din Cluj, este sportivul Robert Szakacs cu 208 puncte. La doar 9 lungimi distanta se afla Alec Dumitrescu de la CSU Stiinta Bucuresti – 199 puncte.

Noul “val” de sportivi la Hard-Enduro este condus de Mistor Alex Dacian (Haita Deva), totalizand 230 de puncte la categoreia Expertilor. Tot de la Haita din Deva, Raul Patrau acumuleaza 208 puncte dupa 3 etape, atacand prima treapta a podiumului la ultima etapa, in timp ce pe locul al treilea se afla Eduard Hegyi (Master Bike Cluj).

La clasa Hobby lider este Leric George (Hard Enduro Arad), cu un total de 190 de puncte. Acesta este urmat de Bota Cosmin Rafael (Haita Deva) – 130 puncte si de Anghelus Ionut (Jitsu Zarnesti) – 110 puncte.

La nou infiintata clasa de Veterani primul in clasament este Bart Stroiesteanu (Master Bike Cluj), totalizand 290 de puncte din maximum de 330. Pe locul secund se afla Cocrean Adrian (Haita Deva) – 170 puncte in timp ce ultima treapta a podiumului este ocupata de Razvan Avramescu (Go Racing Bucuresti).

Descarca Clasamentul General CNIR Hard-Enduro – dupa 3 etape

Va multumim pentru interes si va asteptam la etapa finala a Campionatului ce se va desfasura la Arsenal Park Orastie in data 2-3.09.2017!