Campionatul Mondial de SuperEnduro – Budapesta 01.02.2020

_C071082 031Etapa a IV-a a Campionatului Mondial de SuperEnduro se va desfasura azi la Budapesta. Din Romania va concura Sergiu Grecu (Haita Deva), la clasa cea mai populată, clasa Europe.

Antrenamentele libere încep la ora 11:00, prima Finală a clasei Europe fiind programată la ora 18:30. Mai multe informații privind etapa de la Budapesta sunt disponibile pe site-ul organizatorului, aici.

Rezultatele în timp real vor fi disponibile aici.

_C072989 032Din păcate rezultatul bun obținut de Jozsa Norbert Levente în prima etapă (Cracovia, Polonia – locul 5 la clasa Junior), nu a putut fi apărat în concursurile ce au urmat. Norbi s-a accidentat la un antrenament și speră să poată reveni în șa cel mai devreme la prima etapă națională de Hard Enduro de la Arsenal. Multă sănătate!

Pe de altă parte Sergiu Grecu revine la o etapă de mondial de SuperEnduro cu dorință de revanșă după ce la Cracovia a fost foarte aproape de calificarea în finală. Sergiu ne-a declarat următoarele:

_C070227 031Voi fi prezent la etapa de SuperEnduro din Budapesta si mi-am propus sa iau start-ul cat mai pozitiv. Vreau sa le multumesc enorm familiei mele si clubului sportiv Motoclub Haita Deva. De asemenea, le multumesc si Federatiei Romane de Motociclism, colegilor de echipa si prietenilor pentru sustinerea acordata!

Mult succes Sergiu!!!

________________

Foto: Marius Dincă