Cronica CR Hard Enduro Competition Sibiu Signature – 12.09.2020

IMG_7175A V-a editie a regionalei de o zi de Hard Enduro de la Sibiu organizata de clubul Black Ryders din localitate a avut loc sambata trecuta. Cocursul s-a desfasurat în apropierea localității Sadu din judetul Sibiu pe 12 septembrie 2020.

Au concurat clasele: Pro, Expert și Veteran.

IMG_7550Hard Enduro Competition Sibiu Signature a contat în Campionatul Regional al zonei de Centru și a fost o cursă deosebită din multe puncte de vedere. A fost o cursă de o singură zi, cu un traseu foarte scurt și cu o organizare fără cusur. Atmosfera a fost una deosebită printre piloți, din acest punct de vedere concursul putând să rivalizeze ușor cu oricare altă competiție. Traseul de doar 6 km la clasa PRO a fost compensat din plin de dificultatea extremă a traseului. Astfel, au fost piloți care au avut C43A0846nevoie de mai bine de 4 ore pentru parcugerea unui traseu gândit fără nici o clipă de respiro. Clubul Black Ryders s-a mobilizat pentru ca tot concursul să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Câștigător la clasa Pro a fost Rienk Tuinstra de la clubul Jitsu Zărnești. Cel mai bun Veteran a fost Stroișteanu Bart de la clubul Master Bike Cluj. Braun David se impune la clasa Expert.

Rezultatele complete sunt disponibile aici.