Rezultate romanesti in Est-Europeanul de Enduro 2015

Campionatul Est-European de Enduro s-a terminat la mijocul lunii iunie, cu 4 etape desfasurate in 4 tari diferite: Romania a fost gazda primei etape, Grecia a organizat etapa secunda, Turcia etapa a treia pentru ca in final federatia din Bosnia si Hertegovina sa aiba onoarea de a primi sportivii oaspeti pe traseul ei.
robert szakacs
Cel mai rasunator rezultat romanesc apartine lui Andrei Botoaca de la CSU Stiinta din Bucuresti care a castigat titlul de Campion Est-European al clasei E3 in urma confruntarilor directe in care a iesit invingator in fata rivalului sau grec Siafarikas Vasileios.
Atat la clasa Juniorilor cat si la clasa Veteranilor Romania mai are cate un reprezentant pe podium – Robert Szakacs de la Master Bike Cluj a devenit vice-campion est-european la enduro la clasa Juniori in timp ce reprezentantul Bastya Lazarea Csaba Domokos reuseste o clasare pe locul al treila in economia clasamentului general final.
csaba domokos
Echipa nationala a Romaniei s-a clasat pe locul al doilea in intrecerea rezervata natiunilor, fiind devansata in final de echipa Greciei dar intrecand echipa Turciei care a terminat pe ultima treapta a podiumului. Puteti viziona AICI rezultatele complete din Est-Europeanul de Enduro 2015 – Clasament General Final.
andrei botoaca