Sedintele Comisiilor de Dirt-Track, Viteza, Motocros si Tot-Teren 2021

Dirt TrackCele patru Comisii Sportive ale Federatiei Romane de Motociclism s-au intrunit intre 25 si 28 noiembrie 2021 pentru sedinta anuala de final de sezon. Au fost validate rezultatele Campionatelor Naționale pe fiecare disciplină în parte și a fost analizat sezonul competițional 2021 etapă cu etapă. Au fost făcute propuneri de modificare ale regulamentelor, acestea fiind dezbătute de către reprezentanții cluburilor afiliate FRM.

mxLa toate cele patru Comisii au fost desfășurare alegeri și au fost aleși președinții care vor gestiona următorii patru ani. Aceștia urmează ca în perioada următoare să își formeze echipele alături de care vor coordona disciplinele moto din subordinea fiecărei Comisii.

Comisia de Dirt-Track a fost prima care s-a întrunit, Președinte ales cu unanimitate de voturi fiind, în continuare, domnul Gheorghe Voiculescu.

Tot TerenLa Motocros continuă să conducă și în următorii patru ani Comisia domnul Duță Cătălin.

Comisia de Viteză a adus un nume nou la vârful său, domnul Popoviciu Lucian urmând să gestioneze disciplinele Viteză și Supermoto.

vitezaDoamna Nicoleta Olariu a fost votată în unanimitate pentru funcție de Președinte al Comisiei de Tot-Teren.

Deciziile luate vor fi supuse validării Biroului Federal în decembrie 2021 și apoi vor fi transmise pe mail tuturor cluburilor afiliate FRM.