Zărnești 14-16.06.2017 – CNIR Enduro Etapa 2 – Interviuri

IMG_0833

Cu ocazia celei de a II-a etape din Calendarul FRM la Enduro, etapa ce se va desfasura la Zarnesti intre 15 si 16 iulie 2017, am pus cateva intrebări pilotilor din fruntea clasamentului.

Andrei Boțoacă – CSU Știința București – KTM – Locul 2 după prima etapă

Obiectivul meu este treapta 1 a podiumului. 

Făcând referire la prima etapă, Campionatul de Enduro a fost unul foarte disputat, inclusiv datorită sportivilor străini care au luat startul în această competiție. Din păcate există și sportivi români care se retrag din această ramură și se îndreaptă spre Hard Enduro. Pentru atragerea altor sportivi noi la start cred că este necesar un traseu foarte bine marcat, speciale de 10 km, premii în bani. Adversarul meu direct este doar Emanuel Gyenes. Acesta a fost singurul care a reușit să mă învingă în prima etapă cu o diferență destul de mică. Dacă va fi prezent o să încerc să fac o cursa de neuitat și să reduc diferența sau, de ce nu, să îl înving.

 Obiectivul meu la enduro clasic este locul 1 la final de campionat. Strategia mea este să îmi păstrez calmul în fiecare speciala cronometrată și totul va fi conform planului.”

Organizator acestei etape este Moto-Clubul Jitsu din Zărnești.

Se pot face înscrieri online pe www.zarnestichallenge.ro sau înainte de începerea concursului, direct la circuit.

Vă așteptăm!