Cronica CNIR Endurocross Polaris Et. V – 18.VI.2022 Secas Brazii

WhatsApp Image 2022-06-18 at 6.52.16 PMEtapa a V-a a Campionatului National de Endurocross Polaris 2022 a avut loc sambata trecuta in localitatea Secas Brazii din judetul Arad. Concursul Crosscountry Secas – Brazii a fost organizat de clubul Lion Racing Team Sebis și a avut parte de o vreme excelenta si unul dintre cele mai frumoase trasee din calendarul competitional.

Au concurat clasele: MOTO-A, VET, B, C; QUAD-A și C; ATV-A, C și Veterani.

La clasa Moto A nu avem nici o supriza la vârf, Maestrul al Sportului Andrei Nicușor Boțoacă de la CSU Știința București adunând alte 30 de puncte.

WhatsApp Image 2022-06-18 at 7.25.38 PMCaraba Florin Marius profită de lipsa lui Gagyi Peter și se distanțează la vârful clasamentului general al clasei Moto Veterani, după victoria de la Secaș Brazii. Anterior aceștia erau la egalitate de puncte.

La clasa Moto B se impune din nou Barbos Gavril Darius de la clubul Master Bike Cluj. La clasa C urcă pentru prima dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Ivan Casian Ionuț de la clubul Lion Racing Team Sebiș. Acesta conducea și până acum în clasamentul general mulțumită unui parcurs constant, urcând inclusiv de trei ori pe podium, Casian reusind însă acum în sfârșit să spargă gheața și să prindă gustul victoriei.

WhatsApp Image 2022-06-18 at 7.21.18 PMMastru al Sportului Bodea Sebastian adaugă o nouă victorie la clasa ATV PRO și reduce diferența față de liderul și coechipierul său Crăete Mădălin (Quad Club Timișoara). Clasa ATV Hobby devine din ce în ce mai animată, victoria lui Chiș Sergiu Răzvan (Lion Racing Team Sebiș), fiind de natură să aducă primii trei sportivi din clasamentul general în postura de candidați la titlul din acest sezon competițional (alaturi de Turcu Maricel și Cotut Raul).

WhatsApp Image 2022-06-18 at 6.55.03 PMRevine cu victorie la clasa Quad PRO Tudor Alexandru Mădălin de la clubul ACS Odobești. La clasa Quad C avem pentru prima dată în acest sezon competițional pe locul 1 pe Tcaciuc Gabriel Daniel de la Quad Club Timișoara.

Rezultate CNIR Endurocross POLARIS et. V – Secas Brazii 18.06.2022

Etapa a VI-a din Campionatul National de Endurocross Polaris va fi organizata tot de clubul Lion Racing Team Sebis și se va desfășura pe 9 iulie în localitatea Mica din județul Cluj.