Cronica: Enduro – CNIR Et. 2 – Zarnesti 04-05.08.2018

C43A6250 logoClubul Jitsu Zarnesti a organizat la sfarsitul saptamanii trecute etapa a II-a nationala de Enduro. Intre 4 si 5 august, pe o vreme perfecta, cu soare si 23 de grade a fost dat cel de al doilea start al anului. Competitia a avut loc in  zona circuitului de motocros Brebina (Breghina), din Zarnesti.

Au concurat clasele : A; B;C; Veterani, Quad A si Echipe.

Echipa Ditriders Ditrau a facut istorie la aceasta etapa. Toate cele cinci clase au fost câștigate de sportivii săi și astfel, evident, și concursul pe echipe a fost castigat tot de aceeasi echipa: Ditriders Ditrau. C43A6609Pe locul doi s-a situat echipa organizatoare: Jitsu Zarnesti, iar pe trei echipa Quad Club Timișoara.

La clasa A câștigător este Kovacs Balazs, acesta reușind să se impună în ambele zile de concurs și să obțină un maxim de 40 de puncte.

Domokos Csaba se impune la clasa Veterani.

Clasele B si C au fost apanajul fratilor Forika. Krisztian urca pe cea mai inalta treapta a podiumului la clasa B, iar Roland la clasa C.

C43A6522La Quad am avut o competiție foarte disputată. Toți concurenții prezenți s-au înscris la clasa PRO, dupa două zile de concurs doar jumătate din Quad-uri reușind să și ajungă la final. Căștigător a fost Lorincz Csaba de la același club Ditriders Ditrău.

Rezultatele CNIR Enduro Et.II sunt disponibile aici.

Felicitări tuturor sportivilor care au concurat la Zarnești!

Vă așteptăm la mare între 18 si 19 august 2018 pentru două etape de SkiJet si SuperEnduro. Mai multe detalii aici.