Motocros Zărnești – Evoluează sportivi români lideri ai clasamentului European – 10-11.06.2017

18882115_1845741245745896_4810721836020374275_nIn acest sfarsit de saptamana avem bucuria de a asista la Zărnești la Europenele de Motocros unde vor evolua si sportivii români Marius Popovici, Zoltan Ordog, Ioan Chiujdea și Aida Cojanu.

La Clasa EMX 65 Marius Popovici este lider al clasamentului european după două etape cu maxim de puncte posibile. Zoltan Ordog este pe locul 3 in clasamentul EMX 65 cu 82 de puncte. Ioan Chiujdea este pe locul 7 cu 41 de puncte. La Clasa EMX 85 Aida Cojanu este pe locul 7 în clasamentul general European înainte de etapa de la Zărnești, cu 70 de puncte.

Ne dorim astfel să avem parte de cât mai mulți spectatori care să susțină sportivii români care evoluează cu succes în Campionatul European. Vom avea manșe spectaculoase însă la toate clasele, în Campionatul Național existând lupte frumoase pentru podium la Clasa MX2 Junior între Grădinaru Alexandru și Stan Iasmina. Stan Iasmina concurează de altfel și în Campionatul European la Clasa MX Women cu rezultate din ce în ce mai bune. La Clasa 50cc Junior 3 concurenții care au cele mai mari șanse să se încoroneze Campioni Naționali sunt: Bartha Milan, Jigmond Liviu și Benczedi Zoltan, aceștia fiind despărțiți de doar 14 puncte. La Veterani se anunță o luptă frumoasă la vârf între Fazakas Zoltan si Gagyi Peter și la fel la Clasa Amatori MX1 unde primii trei sportivi sunt despărțiți de doar 10 puncte: Ardelean Cristian, Hendel Alexandru și Gergely Attila.

IMG_1296Clasamentul General Național la Motocros după două etape poate fi consultat aici.

Programul Etapei a III-a – Motocros Zărnești 10-11 iunie 2016 poate fi salvat de aici.

Avem astfel toate premisele să asistăm la manșe cu adevărat spectaculoase și tensionate pentru spectatorii care sperăm să vină în număr cât mai mare pentru a își susține favoriții. Nu în ultimul rând vremea se anunță potrivită în zilele curselor la Zărnești, circuitul fiind localizat într-o zonă feerică și dotat cu toate facilitățile pentru desfășurarea în bune condiții a competițiilor la cel mai înalt nivel.

Harta Google pe care o puteți utiliza pentru a ajunge la Circuitul de la Zărnești – Breghina (fost Brebina).

Afiș: VisitZarnesti