Prima zi la Lugoj, CN Echipe Motocros

_OSS9534Prima zi a competitiei de Motocros contand pentru Campionatul National pe Echipe s-a bucurat de o vreme perfecta care a dezmortit si la propriu, si la figurat, cros-istii veniti dupa pauza competitionala din iarna.

Clasele MX 1, 50cc, 85cc, Veterani s-au prezentat la start si competitia incepea cu un aer de primavara pe circuitul de pe Dealul Hezerisului din Lugoj. Clubul Moto Extrem s-a ocupat de bunul mers al organizarii si sezonul 2016 la Motocros incepea in forta.

Mihai Stoichescu, care a implinit ieri varsta de 29 de ani, a castigat detasat clasa MX 1, impunandu-se in ambele manse in fata lui Istvan Balazs(doua locuri doi-44 de puncte) si Ionut Cojanu(36 de puncte). Andre Patrick Gregoire a obtinut locul 4 la egalitate de puncte cu Ionut Cojanu, departajarea facandu-se dupa performanta din a doua mansa.

_OSS9910La multi ani Miţă, felicitari pentru rezultat!

La juniori, piticii de la 50cc au avut-o in prim plan pe Maya Cojanu care a castigat ambele manse. Martin Szasz si Darius Niculescu au mers constant in cele doua manse, obtinand doua locuri doi, respectiv trei.

Eross Koppany si Stefania Bancila au terminat la general cu acelasi numar de puncte, 45, perfomanta mai buna a lui Koppany din cea de-a doua mansa asigurandu-i primul loc, Stefania ocupand locul doi al podiumului. Andrei Strejut a terminat pe locul trei cu un total de 44 de puncte.

_OSS9591Gimapiero Borghetti a castigat competitia la clasa Veterani, cu doua victorii in cele doua manse, urmat fiind de Daniel Nagy si Marian Iovita.

 

 

 

 

Situatia pe echipe dupa prima zi, pune clubul Steaua Bucuresti pe primul loc cu 183 de puncte, Moto Extrem Lugoj ocupa locul doi cu 156 de puncte, iar podiumul este completat de Jitsu Zarnesti cu 132 de puncte.

_P5T5016_P5T5019

 

_P5T5013_P5T5015Va asteptam si maine la circuitul de pe Dealul Hezerisului pentru a vedea in actiune clasele MX 2, 65cc si Amatori.

Rezultatele CNE MX Lugoj, 2-3 aprilie, le puteti gasi aici: Rezultate Motocros.