Cronica Campionatului National de Endurocross – Ultima Etapa – Rasnov 13.10.2018

C43A0198 logoCluburile Auto Crono Sfantu Gheorghe si Jitsu Zarnesti au organizat in parteneriat la sfarsitul saptamanii trecute ultima etapa nationala de Endurocross a anului (Etapa V). Aceasta s-a desfasurat sambata,13 octombrie 2018, la Rasnov (zona Raul Mic – Dumbrava), cu sprijinul Primariei Orasului Rasnov.

Au concurat clasele: A;B;C;Veterani;Quad Pro si Hobby; ATV Pro.

Pe o vreme neasteptat de frumoasa avand in vedere data calendaristica si zona montana in care s-a desfasurat evenimentul, a avut loc etapa decisiva a Campionatului National de Endurocross, etapa a V-a. Iata in continuare rezultatele din clasamentul general final 2018 al acestei discipline:

C43A0249 logoCampion Național al clasei A în 2018 este Andrei Nicusor Botoaca de la CSU Stiinta Bucuresti. Acesta reuseste să se impună cu trei victorii de etapă in fata lui Sergiu Grecu de la Haita Deva. Pe locul trei incheie campionatul Badea Adrian de la clubul Lido Campina.

Forika Krisztian de la Ditriders Ditrau este castigatorul Cupei FRM la Endurocross (clasa B), cu un total de 137 de puncte. Argintul este castigat de Serban Penu (CSM Bucuresti), iar bronzul merge la Muntean Marius de la Haita Deva.

Tot la Ditrau merge si aurul clasei C in acest an, Forika Roland reusind sa se impuna cu un avans de doar 12 puncte in fata lui Bota Cosmin de la clubul Haita Deva. Bronzul merge la cel mai tanar concurent al acestei clase: Gaspar Szabolcs, de la clubul Bastya Lazarea.

Cu doua victorii de etapa, Campion Național la clasa Veterani este Domokos Csaba de la Ditriders Ditrau. Pe locul doi încheie campionatul Di Martino Andrea de la clubul Master Bike Cluj, iar pe trei Roth Constantin de la Sibiu Racing Team.

C43A1506Maestru al Sportului Sebastian Bodea, de la Quad Club Timisoara, este si in acest an campion national la clasa Quad PRO. Tudor Alexandru Madalin de la MRM Bucuresti va urca pe treapta a doua a podiumului national in acest an, urmat de Burjan Zoltan de la Haita Deva.

Cupa FRM la Clasa Quad Hobby merge la Sitov Marius de la Sibiu Racing Team cu 107 puncte. Pe locul doi la etapa de la Rasnov si pe locul doi in clasamentul general final al disciplinei este Cristurean Sorin de la Quad Club Timisoara.

La clasa ATV PRO, Campion National cu patru victorii de etapa este Lungu Radu Mihai de la ATH Racing Floresti. Horvath Janos Levente (Master Bike Cluj), incheie acest Campionat pe locul 2, urmat de Mocuta Catalin Sebastian (Lion Racing Team Sebis).

C43A1805 811Clasamentul CNIR Endurocross 13.10.2018 – Et. V – este disponibil aici.

Clasamentul General Final al CNIR Endurocross 2018 este disponibil aici.

Fotografii de la aceasta ultima etapa sunt disponibile aici.

Vă asteptam la Gala Campionilor 2018!