Cronica Endurocross Extrem – Plescuta 15.06.2019 – CNIR Et.III

C43A5105ACS Lion Racing Team a organizat sambata trecuta cea de a III-a etapa din Campionatul National de Endurocross. Aceasta etapa a avut loc in localitatea Plescuta din judetul Arad.

Au concurat clasele: Moto: A (PRO), Veterani, B (Expert), C (Hobby); QUAD-A și C; ATV-A și C.

Vremea a tinut de aceasta data cu organizatorii si sportivii, decizia de amanare a concursului programat initial pe 8 iunie  dovedindu-se astfel una inspirata.

Aceasta etapa a fost cea de a II-a din categoria Extrem si a fost apreciata pozitiv de catre sportivi pentru zonele sale tehnice. Felicitam si autoritatile locale pentru implicarea in buna desfasurare a acestui eveniment. Am avut foarte multi spectatori care au asista nu doar la cursa si la ceremonia de premiere, ci si la Festivalul Folcloric programat la sfarsitul zilei: Comori de Suflet Românesc.

C43A7137Grecu Sergiu de la clubul Haita Deva se impune la clasa PRO. Sergiu alearga în special la disciplina Hard Enduro și astfel s-a simțit în largul lui pe porțiunile extreme ale traseului de la Pleșcuța.  Pe locul doi incheie Boțoacă Andrei, iar pe trei Avram Florin.

Cel mai bun Veteran este Gagyi Peter (Master Bike Cluj). Locul doi este adjudecat de Căraba Florin, ultimul loc pe podium revenind lui Rogh Constantin.

La Experți ajunge primul Leric George de la Hard Enduro Arad, urmat de Dragoi Alin si Kubalak Milan.

Hutopilă Cătălin (Hard Enduro Arad) câștigă clasa Hobby. Pe doi ajunge Novanc Florin, iar pe trei Tudur Alexandru.

C43A7161-PanoLa clasa Quad PRO se impune Burjan Zoltan de la Haita Deva. Pe locul al doilea este clasat Bodea Sebastian iar pe trei Lorincz Csaba.

Cel mai bun la Quad Hobby este Jacob Denis (Lion Racing Team), urmat de Cosma Alin si Diaconescu Bogdan.

Clasa ATV PRO este castigata din nou de Lungu Radu Mihai de la ATH Racing Floresti. Pe locul doi se claseaza la finalul zilei Szejke Vilmos, iar pe trei Bercea Savu.

Rezultatele complete al CNIR Endurocross Et.III sunt disponibile aici.

Etapa a IV-a va avea loc la Moreni pe 23 iunie 2019.

Va asteptam!