Cronica Campionatului National de Motocros pe Echipe – Ianova 26-27.10.2019

WhatsApp Image 2019-10-29 at 15.47.03Campionatul National al Romaniei la Motocros pe Echipe a avut loc la sfarsitul saptamanii trecut la Ianova, in judetul Timis. Clubul Moto Extrem Lugoj a organizat împreună cu clubul Moto Bike Shop Timișoara concursul care a decis cele mai bune echipe de motocros ale României. In paralel a fost organizata o Cupă a Quad-urilor, cu sprijinul clubului Quad Club Timișoara. Concursurile s-au desfășurat pe parcursul a două zile, intre 26 si 27 octombrie 2019 .

Au concurat clasele:  50cc,MX65, MX85, MX1, MX2, Amatori, Veterani și QUAD.

Vremea a fost foarte frumoasă, spectatorii din judetul Timișoara asistând la o competiție plină de dramatism și răsturnări de situație la vârful clasamentului. Desfășurarea acestui concurs a fost posibilă mulțumită domnului Ovidiu Pargea de la Clubul Moto Bike Shop Timișoara.

Clubul sportiv Steaua București câștigă titlul național la mare luptă cu clubul Moto Extrem Lugoj. După prima zi de concurs ambele cluburi erau la egalitate, având amândouă 180 de puncte. Dumincă însă accidentarea lui Mihai Stoichescu din prima manșă a rupt echilibrul de forțe, victoria revenind în final clubului Steaua. Pe locul trei se clasează clubul Moto Bike Shop Timișoara.

Cupa Quad-urilor este câștigată de Maestru al Sporturilor Sebastian Bodea de la Quad Club Timișoara.

Rezultatele complete sunt disponibile aici.